Sportovní kempy

Stále hledáte plán na léto či volný víkend? Připojte se k nám na HESU kempu!

HESU vám přináší sportovní kempy plné dobrodružství, zábavy a sportovního rozvoje pro všechny věkové skupiny. Naše kempy jsou určené pro všechny, kteří milují aktivní životní styl a chtějí objevovat nové sporty. S našimi zkušenými trenéry se můžete zapojit do různých sportovních aktivit jako je atletika, běh, kolo, míčové hry, plavání a mnoho dalšího. Při pobytu na našich kempech se nejen zlepšíte ve svém oblíbeném sportu, ale také se seznámíte s novými přáteli a zažijete nezapomenutelné zážitky. Připojte se k našim sportovním kempům a objevte svůj sportovní potenciál v příjemné atmosféře a skvělém prostředí.

Naše kempy nejsou omezené pouze na letní měsíce. Pořádáme je také během víkendů po celý rok. Tyto víkendové kempy jsou zaměřené na posílení kondice a naučení technik dalších sportů jako je jízda na kole, běh, plavání, lyžování, Breathwork – dechové techniky, běžky nebo skialpy. Bez ohledu na vaše zkušenosti v daném sportu, naši zkušemí trenéři vám pomohou zdokonalit nebo získat úplně nové sportovní dovednosti. Budete mít také možnost se seznámit s dalšími nadšenci, kteří sdílejí vaši vášeň pro sport a aktivní životní styl.

HESU kempy jsou také skvělou příležitostí pro rodiny. Můžete si užít volný čas společně se svými blízkými a objevovat krásy sportu a přírody. Nabízíme široký výběr aktivit, které vám umožní prozkoumat různé sportovní disciplíny a získat nové zážitky. Každý kemp je navržen tak, aby vám poskytl nejen fyzickou výzvu, ale také prostor pro relaxaci a odpočinek.

Přihlaste se ještě dnes na náš HESU kemp a připravte se na skvělé dobrodružství plné sportovních výzev a zábavy. Bez ohledu na roční období, vždy vám nabídneme skvělý program a nezapomenutelné zážitky. Těšíme se na vás!

Přehled kempů

Zajímá vás aktivní dovolená? Hledáte sportovní kemp pro své dítě? Chcete vyrazit s partou přátel nebo rodinou? Naše kempy jsou přesně to, co hledáte! Připravili jsme pro vás širokou škálu letních a víkendových kempů, které jsou zaměřené na kondici a celou škálu sportů – atletika, kolo, běh, plavání, lyže, běžky, skialpy a dechové techniky pro zvýšení výkonu a regenerace.

Náš tým

Náš tým je srdcem HESU. Jsme skupina nadšených a zkušených profesionálů. Jsme tu, abychom vám poskytli nejlepší podporu a vedení při dosahování vašich cílů. Bez ohledu na to, zda se jedná o dosažení vrcholové výkonnosti, zlepšení fyzické kondice nebo nalezení rovnováhy a relaxace ve vašem každodenním životě, jsme tu pro vás.

Galerie z kempů

Vítejte v našem archivu kempů! Zde najdete přehled našich minulých kempů, které jsme s radostí a nadšením pořádali pro naše účastníky. Každý kemp byl plný sportu, zábavy a nezapomenutelných zážitků. Prohlédněte si fotky a získejte inspiraci pro svou další dobrodružnou výzvu. Těšíme se, že se s vámi brzy setkáme na našem příštím kempu!

To top