MONIKA DIVIŠOVÁ

konzultant HESU v oblasti výživy

Monika se specializuje na oblast výživy. Učí ostatní, jak si připravit jídlo, které podpoří tělo při výkonu a přitom výborně chutná. Zároveň je také lektorkou a koučkou. Ráda sportuje, cvičí jógu, jezdí na kole nebo chodí běhat do lesa.

Více o Monice:

Monika Divišová – nutriční poradce, lektorka a majitelka centra Wellnessia

V HESU podporuji oblast výživy. Jsem nadšená, že se chce Zuzka o svoje zkušenosti dělit dál. Na své cestě profesionálního sportovce objevila již dávno, že k samotnému trénování patří také regenerace, celostní medicína a výživa. Ještě před Olympiádou jsme se spolu učili chystat jídla, která podpoří tělo při velkém výkonu i regeneraci a k tomu také výtečně chutnají.

Jako nutriční průvodce již od roku 2001 provázením klienty na cestě k optimální výživě a tím i dobrému zdraví. Spolu se svým týmem inspirujeme okolí k tomu, že jídlem lze změnit náš zdravotní stav i fyzickou kondici. Jsem spoluautorkou knížek, pravidelně publikuji v tisku, jsem lektorkou Akademie léčivé výživy a členem výboru Aliance výživových poradců.

Spolu se svým týmem inspirujeme okolí k tomu, že jídlem lze změnit náš zdravotní stav i fyzickou kondici.

Pohyb byl vždy nezbytnou součástí mého života. Naši byli sportovci a příznivci přirozeného pohybu hlavně v přírodě. Tak i já jsem od malička plavala, lyžovala a jezdila na vodu.

Nejsem příznivcem striktních zákazů ani složitých diet. Jídlo musí dobře chutnat a zároveň tělo vyživit a příliš nezatížit. Mým záměrem je podporovat členy HESU akademie aby našli svůj osobní způsob stravování, které jejich tělu dělá dobře. Děti a hlavně jejich rodiče vybavit jednouchými návody jak vylepšit každodenní stravování.

“Nejsem příznivcem striktních zákazů ani složitých diet. Jídlo musí dobře chutnat a zároveň tělo vyživit a příliš nezatížit. Mým záměrem je podporovat členy HESU akademie, aby našli svůj osobní způsob stravování, které jejich tělu dělá dobře. Děti a hlavně jejich rodiče vybavit jednouchými návody, jak vylepšit každodenní stravování.”

Aktuální projekty Moniky Divišové

To top